Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Care sunt termenii de performanță a designului proiectului?
În medie, de la 1 la 3 luni, cu toate acestea, termenii specifici sunt determinați de volumul de proiectare, complexitate, specificații tehnice.
Cum se achita serviciul?
Procedura de plată este descrisă în contract. La încheierea sa, clientul efectuează o plată în avans. Apoi, achitarea se face în etape pentru munca prestată în cash sau printr-o bancă.
De ce avem nevoie de vizualizare 3D?
Pentru a vedea interiorul viitor a incaperii. Anume: modul în care totul este inventat de designer (forme de nișe, tavane, mobilier, culorile alese) va fi combinat între ele.
Se fac reparații fără un proiect de proiectare??
Desigur, facem reparații fără un proiect de renovare, dar vă recomandăm să pregătiți planul incaperii, astfel încât, ca urmare, să facem exact ceea ce doriți.
Pot să-mi creez interiorul din pozele mele preferate din reviste?
Da, desigur, dacă cel puțin teoretic ati calculat dimensiunea incaperii dumneavoastră, sub fotografie. Aduceți o fotografie ca sa ne gandim împreună!
Costul depinde de complexitatea proiectului și de interiorul viitor?
Da, costul depinde de complexitatea proiectului și de interiorul viitor.
În ce constă un proiect de proiectare?
Un proiect de proiectare complet este format din 3 etape: 1. Proiectarea conturului - decizii de planificare; 2. Toate desenele de lucru necesare constructorilor; 3. Vizualizarea 3D a proiectului.
De unde să încep renovarea apartamentului?
Pentru a obține un răspuns la această întrebare, în primul rând, trebuie să vă puneți o altă întrebare - „ce rezultat doriți să obțineți până la urmă și cât sunteți dispus să investiți în reparație?” Este necesar să înțelegeți cu exactitate scopurile și obiectivele. Viteza de a găsi un „limbaj comun” cu proiectanții și constructorii și, în final, gradul de satisfacție al cooperării cu specialiștii de mai sus va depinde de aceasta.